Teneriffa

Så var man hemma igen efter en härlig och ganska aktiv vecka i ett vackert landskap.  Det blev en hel del promenerande under veckan som vi var nere på Teneriffa, och vi har nog lyckat vandrat igenom både Playa de las Américas och Los Cristianos med omnejd dessa dagar. Även lite bergsklättring har vi hunnit med. Vi har varit uppe på både Chayofitaberget och Guazaberget med sin högplatå.

Chayofitaberget. Det tog ungefär en halvtimme att gå runt. På bild nr.2 kan man se Guazaberget på andra sidan av Los Cristianos.

Guazaberget och platån med en fantastisk utsikt. En vandring på ca 4timmar som gick både över platån och upp i berget och avslutades med en väl förtjänt öl (och någon Margarita) vid den lilla baren vid foten av berget (första bilden).

 

Hittade även lite roliga växter att ta hem för att så och plantera. Jag kommer att lägga upp uppdateringar om hur det går med dessa.

 

Lite bilder på stranden och hotellpoolen.

Däremot blev det inte så mycket badande (jag  missade den aktiviteten lite). Det fanns ju så mycket annat att göra och se….

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s